Patike, štikle, baletanke
41

Kakva se obuća nosi ovog proljeća? Izdvojili smo modele kojima ćete rado osvježiti svoj ormar

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto
Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto
Ljeto polako kuca na vrata, a ljubitelji mode već su u potrazi za odjevnim predmetima kojima će osvježiti svoje ormare. Važan element toga je obuća, koja igra glavnu ulogu u stvaranju stila koji je prije svega udoban, ali i moderan. Pronašli smo cipele koje ćemo rado nositi ove sunčane sezone.

Dolasku toplije sezone i sunčanih dana svi se veselimo, a tom periodu godine prilagođavaju se i modni brendovi, nudeći najbolje komade u kojima ćemo odraziti svoj stil, ali i osjećati se lijepo, ugodno i rasterećeno. Znatan dio u tome zauzima i obuća.

Cipele, a naročito ako pitate dame, imaju više zadataka - izazivaju emocije, održavaju najnoviju modu, omogućavaju nam da pokažemo svoju ličnost i ženstvenost. Zato su toliko važne.

Jedan od vodećih brendova obuće u regiji Deichmann, predstavio je novu kolekciju, donijevši u njoj brojne novitete.

Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto
Nova Deichmann kolekcija proljeće/ljeto

Na jedinstvenom događaju u čarobnom ambijentu Caffe & Burger Boutique La Soul u Sarajevu, gosti su imali priliku prvi pogledati atraktivne modele nove kolekcije Deichmanna. Bez obzira koji stil preferirate, sportski ili elegantan, ravno ili potpetice, basic ili šljokice, zasigurno ćete među velikim izborom modela pronaći one koje želite u svom ormaru.

Izdvojili smo neke od modela koje ćemo ovoga proljeća i ljeta zasigurno viđati svuda na ulicama.

Povratak u prošlost uz bezvremenski retro stil

Retro stil uvijek je bio neiscrpan izvor inspiracije za modnu industriju. Deichmann to odlično zna te je u novu kolekciju donio svoju interpretaciju ovog vremenski testiranog stila.

Očekuju vas profinjene salonke, šarmantne baletanke i versatilne loaferice, osmišljene tako da vas vraćaju u neku davnu modu. Sve dolaze u paleti nježnih pastelnih i neutralnih boja koje se lako kombinuju s vašim omiljenim proljetnim odjevnim predmetima.

Dominiraju i uvijek popularne tenisice u retro stilu, čiji modeli su osvojili dame širom svijeta.

Zato, bez obzira jeste li ljubitelj nostalgije ili tražite novi način da izrazite svoj stil, među retro komadima u Deichmannu sigurno ćete naći nešto za sebe, a na njihovom Instagram profilu, među damama koje ovdje rado kupuju, pronaći ćete i inspiraciju kako kombinovati najpopularnije modele cipela.

Doza luksuza i kristalni sjaj na vašim stopalima

Za one koji traže dozu luksuza, Deichmann je pripremio i cipele ukrašene kristalima i šljokicama. Od elegantnih večernjih cipela do svakodnevnih patika, svaki par iz ove linije osmišljen je da privlači poglede svojim sjajnim detaljima, koji će vašem izgledu dati dozu glamura i sofisticiranosti.

Sandale s tankom i kockastom petom ili punom petom od pluta i nježnim remenčićima ili pletenim detaljima, druže se sa sandalama s ravnom petom, patikama i baletankama - poželjno s otvorenim prstima - koje predstavljaju lakoću i eleganciju. U njima ćete privući pažnju gdje god se pojavite i voljeti će ih sve dame.

Idealno se kombiniraju uz torbice u obliku srca u svjetlucavoj srebrnoj ili ružičastoj boji iz ponude brenda, koje će ove sezonu unijeti notu romantike.

Povežite se s prirodom uz Nature Essentials liniju

Ljeto je idealno vrijeme za povezivanje s prirodom, a u 2024. godini očekuje se da će "napadne" komade u našoj garderobi zamijeniti jednostavnost. Deichmannova kolekcija cipela inspirirana prirodnim elementima omogućuje vam upravo to.

Nature Essentials linija donosi obuću izrađenu od ekološki prihvatljivih materijala poput pluta i rafije, u zemljanim tonovima koji odražavaju prirodne pejzaže. Ovi modeli su ne samo udobni i praktični, već i stilski prilagodljivi za različite prilike - od dnevnih izleta do večernjih šetnji.

Pronaći ćete profinjene salonke, balerinke i loaferice s remenčićima. Skladni zemljani tonovi unijeti će dozu elegancije, a istaknuti detalji dolaze u nježnoj tirkiznoj boji ili suptilnim, šarenim uzorcima u hipijevskom stilu. Idealne su s delikatnim torbicama ili pletenim cekerima, koje također možete pronaći u ponudi Deichmanna.

Trendovi za muškarce

Naravno, ne nedostaje ni sjajnih modela cipela u muškoj kolekciji. Izrazito su popularne elegantne natikače i japanke, koje će omogućiti da na koži osjetite sunce, a istovremeno zračite opuštenošću.

U Deichmannu dolaze u crnoj, sivoj i maslinastozelenoj nijansi koje se kombiniraju sa svjetloplavim ili izrazito bijelim detaljima.

Tu su i poslovne cipele na vezanje u klasičnoj crnoj boji, s odsjajem ili ekstravagantnim uzorcima, dok ne treba zaboraviti ni na patike.

Uvijek moderne i spremne da pariraju uz svaki stil, patike možete pronaći u bezvremenskoj bijeloj boji, ali i odvažnim jarkim tonovima, na kojima ćete zasnivati svoje elegantne kombinacije odjeće.

Veseli stilovi za djecu

Stigao je period kada se mališani ponovno igraju vani na suncu, stoga je važno da imaju udobnu obuću. Trend prirodnog izgleda proširio se i na obuću za djevojčice i dječake u Deichmannu.

Cipele za djevojčice šarene su kao i uvijek. Glavne boje su izrazito ružičasta, lila, pastelno plava ili žuta kao limun. Ukrasi u obliku zvjezdica i cvjetića, konfeti u živim bojama i životinjski uzorci čine sve slađim. Šljokice u duginim bojama i zlatni metalni detalji bliješte poput sunca.

Patike, sandale i natikače za dječake dolaze u tradicionalnim, zagasitim bojama - smeđoj, plavoj, konjak i maslinasto zelenoj, ukrašene detaljima u neonskoj zelenoj ili narandžastoj boji. Ne treba zaboraviti ni patike Skechers s izgledom krokodila, koje će mališanima biti posebno cool.

Cijela kolekcija dostupna je u svim Deichmann trgovinama.