Snimak kruži mrežama
37

Šta se desilo na premijeri filma u Veneciji: Fanovi uvjereni da je Harry Styles pljunuo kolegu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Na premijeri filma "Don't Worry Darling" u Veneciji došlo je do čudne situacije kada je Harry Styles prilikom sjedanja u kinu napravio čudan pokret zbog kojeg su fanovi uvjereni da je pljunuo kolegu iz filma, Chrisa Pinea.

Na snimkama s Venecijanskog filmskog festivala od ponedjeljka, koje uvelike kruže društvenim mrežama, Styles se vidi kako prilazi Pineu kako bi zauzeo mjesto do glumca na projekciji filma.

Dok Styles brzo prelazi na svoje mjesto, čini suptilan pokret ustima, sugerirajući da je možda pljunuo. Pine spušta pogled u svoje krilo, prestaje aplaudirati, a zatim odmahuje glavom.

[TWITTER]1566958343461249024[/TWITTER]

Sve navedeno uzrokovalo je da mnogi na društvenim mrežama pomisle da je pjevač pljunuo kolegu iz filma. Jedan od videa navodnog incidenta glumaca zaradio je više od 11 miliona pregleda.

Tvrdnje o incidentu je međutim demantovao predstavnik Pinea kazavši: "Ovo je smiješna priča - potpuna izmišljotina i rezultat čudne online iluzije koja očito vara i dopušta glupa nagađanja".

Ubrzo nakon što je prvi video privukao znatnu pažnju, pojavio se i snimak iz drugog ugla koji daje dodatan uvid na ono što se desilo.

Novi video je snimljen malo iza njih, s njihove desne strane, i donosi drugi ugao koji otkriva više o Stylesovom kretanju tokom navodnog "pljuvanja".