Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Poljacima, samo se pred Bogom kleči.
u kojoj se to vjeri kleci na koljenu?
ja sam katolik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Englezi za sve ono sto su kroz istoriju uradili u svojim kolonihama prema domorodcima i zbog rasizma koheg su provodili citavu utakmnicu trebaju klecati.Ovi he samo marketing treva djelima pokazivati promjene
Zasto da Englezi klece u trenutnku historije gdje im je pola populacije druge boje? Zasto da isti taj Englez kleci radi neceg sto su njegovi preci radili prije? Svak od nas kroji svoju historiju.
Svaka čast na suzdržavanju.
BRAVO POLJACI
Borba protiv klimatskih promjena, borba protiv rasizma,borba za jednakost zena.. Itd.. Sve su to ublehaske borbe
Svaka cast. Konacno neko da pruzi otpor ludilu. Sta ima poljska klecat za rasizam engleza? A danas najveci rasisti su upravo ovi “od boje”
Istocno evropska bijeda
Veliki respekt za Poljake. Kome se kleci nek kleci dan i noc. Stop diktaturi politickog ludila.
Hebo vas rasizam vise. Sve je u ljudskim glavama koje su sve vise iracionalne..
Tako je Poljaci!
Službenice iz britanske i američke ambasade odmah da nazovu glavnog šefa u Poljskoj da kažu da će za ovo dobiti diplomatske i ekonomske sankcije
Poljaci kakvi ste god, ovaj potez vam valja zlata. Nisu svi čkepi.
Onaj ko poznaje Poljake zna da su veliki rasisti.
Od crnaca nema većih rasista. Pozdrav iz Amerike!
Poznati rasisti, gori od nas
Izlizana fora klecanje i slicno narocito bivsih kolonijalista i imperators. Oni su izmislili robove. Inace Poljaci su, mozda i najveci rasisti u Evropi, nevezano za prvu kritiku.
Ja bih samo pred majku kleknuo.
Nisu igrači zato odgovorni. Došla naredba odozgor sa vrha. A taj die evrope odake su oni je i tako naopako nasađen