Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
93-a godina ,Filip Morion ,komandat Sfor trupa :dragi građani Srebrenice od danas te pod zaštitom UN i međunarodnih snaga koji će brinuti o vašoj sigurnosti i vi ste od danas demilitizirana i zaštićena zona 95-e ih predadoše na odstrjel Srbima
"Vaši su zaštitnici samo Allah i Poslanik Njegov i vjernici koji ponizno namaz obavljaju i zekat daju." Ko uzme krscanina za zastitnika , nema ga vise...
Tada pod UN zaštitnom zonom, iskreno u krugu od 10 Km od Srebrenice nije smijo golub preletiti a ne vojska da uđe i počini pokolj pred očima svijeta. Da se bilo ko približio mrtva straža pucaju ubijaju vojnici UN pa se približite. Ne mogu UN sami ima Nato potopiti svakog ko krene samo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Spremni ste udariti u saobracajni znak
Stvarno mi nije jasno kakva budala bi išla u rat za ove političare lopove i mafijaše... pametan sigurno ne
Pa ako računaš da samo pometni neće ratovat, ostaje idalje pola države idiota.
Blablablaaa
Ma niste 😂😂😂
niko normalan ne bi volio da zapuca, obicnom narodu to je patnja, ostavis porodicu kuci i hajmo u nepovrat... ali vjerujem da bi ovaj rat bio vise "muski" nego ovaj prosli... sad imamo jasne linije...
Da li bi iko ginuo za Dodika,Baketa i Čovića?Ja ne bih dao život za nekoga ko nam je pokrao prošlost,sadašnjost i budućnost.Ljudi opametite se,ovdje su u pitanju njihovi lični interesi,nije njima stalo do vas.
Zasticeni smo ko u Khan Yunisu
Mislim da je ova drzava dovoljno siroka za puno vise bosnjaka,hrvata i srba....Politicari bi pobjegli i opet bi ginuli sinovi prosjecnih porodica....budite pametni svi i ne birajte konflikt umjesto blagostanja. Cinjenica je da niko ne bi dao da ga ovaj drugi gazi. Bilo bi nenadoknadivih posljedica nansve strane.
Spremni su ispuniti? Znaci istina?
Ako pukne, molim Zapad sano da ne ne uvedu embargo kao prosli put....za mjesec dana sve je rijeseno.....5. KORPUS mora zavrsiti ono gdje je stao!
da ste spremni ispuniti mandat, vec biste sklonili one koji krse dejton i rade na nezavisnosti genocidne rs
Nasi Holandani ce da nas cuvaju. Tesko onom ko se u vas uzda.
Njemački ratni bunkeri ponovo "u modi": Hitna obnova skloništa zbog straha od Rusije. Dijasporoooo bježi dok nije kasno. U BIH ikakvog rata biti neće.
Prvo naučite voziti 🤣
Alija je u Dejtonu poklonio Srebrenicu Srbima . Uzput je potpisao smrdsku da nikad mira nemamo
Gledam ove snimke EUFOR-ovih oklopnjaka što raja postavlja po netu. Eno u Čeliću ih gomila raspoređena. Izglead ko BiH odma poslije rata. Pa jel ovo treba da se događa? Da biramo ljude koji samo žele sukobe? Ko da smo Neka afrička zemljja.
Ma nije raspoređuje a prošli jedan dan i to je to