Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li usvojili smjenu direktora???
ma jok bolja je sda ona je drzavotvorna i voli institucije bih, gdje su sad oni debili koji su ukrali novac kantona sarajevo? hocel sad i drugi kantoni ucestvovati? stoka
I sad će da kritikuju ovo oni koji su ove institucije doveli u situaciju bez ikakve nade. Sve što je na državnom nivou počevši od televizije do muzeja je gurnuto pod tepih i zaboravljeno. Ovo je prvi put da neko sistemski misli na te ljude.
Bravo,ovo onih 7 sto je SDA unistila?
Magoda siledzija i zlostavljac, a samir avdic se nije otrijeznio od svoje 7. godine
Jass,nije problem to sto ti napisa,nego je problem sto te uhljebe postavljaju sa koljena na koljeno,mislim na ljude a ne na institucije,a moji svi kod privatnika s koljeno na koljeno,garant su i tvoji na budzetu,je.em te glupa i u taj mozak.
Bravo, bravo, bravo za KS. Tako je to kad drzava ne moze! Ima ko moze! Najvazniji cilj nacionalista je unistiti kulturu i obrazivanje! Bravo jis jednom za vladu KS!
Trojkasi ce sve usvojit sto je vezano za budzetlije(uhljebe),samo nece za borce i RVI,i penzionere,je.o mu pa. ma.er ko za njih glasa iz ovih kategorija.
Sta to moze biti u malom mozgu( ako ga imaju) malih zelenih da kritikuju vijest da je vlada KS spasila od propasti 7 najvaznijih kulturnih institucija jedne drzave!
Državne institucije pretvorili u lokalne.