Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetski rat je uveliko u toku.Krkači se biologijom i hemijom.Samo još nije jasno ko koga i odakle gdje.
Ako krenu tući fizikom završićemo u matematici i to je kraj balade.
Kinezi su izvezli virus u čitavi svijet...u Kini 4000 umrlih sa koronom ,u BiH 6500.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kako je tužno da ti članovi porodice umiru zbog glupih kineza koji su namjerno ili slucajno ovo pustili
A tek ako nisu
Virusi su stariji od nas i ima ih na milione vrsta. Zasto Bog dozvoljava ovakvo zlo na zemlji? Da bi birao ko dobar ko ide u cosak? Da nas testira i nagradi jer smo se sjebali? Zvuci egoisticno i jako nalik covjekovoj prirodi. Vjerujmo nauci, ne vjernicima, ne politicarima
Ovi iz wHo du toliko Chinezima u saci , da svaka sumnj u njihovu neOvisnost izaziva podsmijeh .
Opet crnjo....narednih 7 dana je kljucno😂😂😂😂😂😂
Windows je napravio baju
cim to ima brkove to nemoze misliti dobro ljudima,svijet ima lose iskustvo sa brkatim ljudima
Samo ti njima, kazi da prestanu zaprasivati iz dronova i aviona ogromne povrsine i tako trovati ljude.. Sve ce biti ok i korona ce postepeno nestati..!!!
Joe Biden dao 200miliona dolara, Kina uzima polahko vodecu ulogu u svijetu, i onda naravno da moras ucini uslugu Bidenu d aoptuzis Kinu pred cijelim svijetom. Mi smo male karine koje ne hebe niko i opet se nesta i dalje koskamo i svadjamo, nema nam pomoci dok ne pocnemo zajedno zivjeti, priznajte vise GENOCID i da pocnemo graditi uspjesnu BiH !
pa naravno da je iz labaratorije bas ce se neki virus razviti u nekoj spilji koji napada najbitniji organ covjeka ono sasvim slucajno testni objekat (sismis) pobjegao i je** nas
Hoce da svale na Kineze 😂😂a i njima Ameri podmetnuli virus zajedno sa drugovima izraelcima😉
Jebite se i ti i WHO.. Bitni ste kao semafor u GTA
Nedaj boze da namjeste iz nase zemlje da procuri virus,nas bi dosad bombardovali,polupali bi nas,ni sajdzija nas nebi mogao sastaviti!
Mislim da je potekao za vrijeme Torabija kad je mumljao i prskao vodom siroke narodne mase i pritajio se i cekao 2020
ovaj mrki jede vnago, a kifla 10 pfeniga!
Ovaj WHO je ko Monti Pajton. Čas je 'iscurio' iz laba, čas je skočio sa šišmiša. čas treba godine da se otkrije, čas je 'dokazano'....a ovce i dalje vjeruju svemu što im mediji govore. Ma nisu problem naivni ljudi, nego ovi promoteri svega ovoga, mraka koji stoji iza ove plandemije i svi poslušnici i petokolonaši.
Na ovaj WHO povracam vise
Napravljen i pušten u promet lagano .